DANSA XALESTA

Actualment formo part també de la companyia Dansa Xalesta, sota la direcció i mestratge d’Àngels Hugas, mestra i especialista en expressió corporal i pedagogia de la dansa per a infants (premi Rosa Sensat 1994).

Oferim els nostres tallers interactius en els quals expliquem contes a través de la paraula, però sobretot a través de la dansa i l’expressió corporal, utilitzant la música i elements escenogràfics per enriquir l’experiència.

Completem la nostra oferta entregant un complet dossier pedagògic, les músiques de les diferents escenes i materials relacionats amb el tema del taller.

També disponible en anglès.

 

ELS NOSTRES OBJECTIUS SÓN:

  • Apropar els infants a la descoberta de l’entorn físic i social través de la dansa i l’expressió corporal.
  • Potenciar el gaudi d’aquest llenguatge artístic             – com a espectador d’un conte narrat tant des de la paraula com sobre tot des de la música i la  dansa.      – com a actor, a la part intercactiva de l’lactivitat: el gaudi de dansar, de moure’s.
  • Desenvolupar l’expressivitat del cos.
  • Educar en valors: a les nostres representacions es fa un èmfasi especial en els valors que incideixen en una millora de la convivencia, la comunicació i la relació amb el medi social i natural. Sensibilització de l’infant en valors com:  Amistat, Responsabilitat, Sensibilitat, Paciència, Respecte, Ecologia…
  • Transmetre els continguts i els valors, importants per a la formació dels infants, a través de llenguatges comunicatius que es complementen i es reforcen mútuament: la paraula, la dansa i la música. Així es transmeten de forma més intuïtiva i global.
  • Ponderar la presencia masculina tant en àmbits educatius com en els artístics relacionats amb la dansa i l’expressió corporal. Permeabilitzar i relativitzar els rols de gènere. Que els infants vegin un altre posible model.
  • (Opcional) Oferir un acostament a la llengua inglesa, en diferents graus d’immersió segons el nivel del grup-classe.
  • Complementar la tasca pedagógica: disposem d’un complet dossier pedagògic per a les escoles.

DOSSIER DANSA XALESTA EL PAU I LES FLORS prom